Δημοσίευση Ισολογισμών στο Internet

Η Εταιρεία μας στην προσπάθεια της να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες σας, δημιούργησε 2 πακέτα για να καλύψει την ηλεκτρονική δημοσίευση των ισολογισμών της εταιρείας σας.

Για την δημοσίευση των ισολογισμών σας στο ίντερνετ σας δημιουργούμε μια ιστοσελίδα της εταιρείας σας (εφόσον δεν υπάρχει) που καλύπτει απόλυτα τις προδιαγραφές που χρειάζονται.

Απαλλαγείτε από το μεγάλο κόστος της δημοσίευσης του Ισολογισμού της εταιρίας σας σε εφημερίδες και δημοσιεύστε τους ισολογισμούς σας ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο 4072 ΦΕΚ(Α/86/11-4-2012) καταργήθηκε η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες και αντικαταστάθηκε με ανάρτηση των δημοσιευθέντων πράξεων και στοιχείων στην ιστοσελίδα της εταιρείας σας.

Οι προγραμματιστές μας από την ημέρα της παραγγελία σας θα χρειαστούν 2 εργάσιμες ημέρες για την δημοσίευση των ισολογισμών σας.

Μας στέλνετε σε μορφή PDF ή XLS τον ισολογισμό σας και αυτό ήταν όλο!

Η Σελίδα που θα σας φτιάξουμε για τον ισολογισμό σας είναι 100% αναβαθμίσιμη σε περίπτωση που επιθυμείτε στο μέλλον να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό και εύχρηστο website για την επιχείριση σας.

Golden Basic (Ισολογισμός)

 

1/ Ο Ισολογισμός σας θα διαθέτει Αρχική σελίδα / Πεδίο Επικοινωνίας / Δημοσιεύσεις Ισολογισμών / Διάφορες Δημοσιεύσεις και θα είναι της μορφής www.onomaetairias.goldensites.gr

 

2/ Φιλοξενία της ιστοσελίδας (Web Hosting) για τον πρώτο χρόνο

 

3/ Δημιουργία Μακέτας Ισολογισμού για την ανάρτηση στο Site σας.

 

4/ Ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας των ισολογισμών και των δημοσιεύσεων σας.

 

5/ Ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας των εταιρικών σας στοιχείων καθώς και κειμένων που θα μας υποδείξετε να εμφανίζονται στην αρχική σας σελίδα.

 

Golden Advance (Ισολογισμός)

 

1/ Ο Ισολογισμός σας θα διαθέτει Αρχική σελίδα / Πεδίο Επικοινωνίας / Δημοσιεύσεις Ισολογισμών / Διάφορες Δημοσιεύσεις και θα είναι της μορφής www.onomaetairias.gr

 

2/ Φιλοξενία της ιστοσελίδας (Web Hosting) για τον πρώτο χρόνο

 

3/ Κατοχύρωση ονόματος για τα πρώτα 2 χρόνια

 

4/ Δημιουργία Μακέτας Ισολογισμού για την ανάρτηση στο Site σας.

 

5/ Ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας των ισολογισμών και των δημοσιεύσεων σας.

 

6/ Ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας των εταιρικών σας στοιχείων καθώς και κειμένων που θα μας υποδείξετε να εμφανίζονται στην αρχική σας σελίδα.

 

7/ Προσθήκη logo της εταιρείας σας.

 

Σας άρεσε η δουλειά μας και θέλετε και το δικό σας site να ξεχωρίζει ?
Συμπληρώστε την φόρμα μας για να καταλάβουμε ακριβώς τις ανάγκες της επιχείρισης σας.

ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο Φ.Π.Α. 24%