Κατασκευή Mini Website από 200€

Κατασκευή Mini / Μικρής Ιστοσελίδας

Η κατασκευή ενός Mini Site βοηθάει τις εταιρείες – επιχειρήσεις να προωθήσουν με μεγαλύτερη επιτυχία μεμονωμένες υπηρεσίες ή προϊόντα.

Η Παρουσίαση όλου του site κυρίως βασίζεται στο κύριο site αλλά δίνει έμφαση σε μία υπηρεσία ή ένα προϊόν αντίστοιχα.

Εκμεταλλευτείτε τώρα αυτή την προσφορά και δημιουργήστε το δικό σας Mini Site τονίζοντας συγκεκριμένα το καλύτερο προϊόν σας ή υπηρεσία σας.

Θα μου πείτε τώρα γιατί να είναι ξεχωριστό και να μην το τονίσω μέσα από την κύρια ιστοσελίδα μου ? Η Απάντηση είναι απλή! Φυσικά και υπάρχει μεγαλύτερο πλεονέκτημα καθώς στις καμπάνιες προώθησης η ποιότητα διαφήμισης αυξάνεται κατακόρυφα. Ας πούμε ότι πουλάμε παπούτσια και στην κύρια σελίδα μας έχουμε 3000 κωδικούς παπουτσιών. Αν θέλουμε να πλασάρουμε στην αγορά το Καινούριο Παπούτσι ΧΧΧΧ Air Max τότε μέσα στο site θα χαθεί. Ενώ αν φτιάξουμε ένα Mini Site θα μπορούμε να του κάνουμε μια πολύ όμορφη παρουσίαση και φυσικά θα στέλναμε όλους τους χρήστες από την συγκεκριμένη καμπάνια να δούνε το συγκεκριμένο παπούτσι και όχι τους 3000 κωδικούς παπουτσιών που διαθέτουμε.

Η Κατασκευή Mini Ιστοσελίδας ή αλλιώς μικρής ιστοσελίδας είναι το τέλειο site για να συνοδέψει την διαφημιστική σας καμπάνια.. και να την κάνει 100% επιτυχημένη!

Το πακέτο της προσφοράς μας περιλαμβάνει :

Static or Dynamic Template
S.E.O. Friendly
Σχεδίαση template με βάση την υπηρεσία ή το προϊόν σας.
Δημιουργία Slider
Δημιουργία Σελίδων (Επικοινωνία – Εταιρεία)
Δημιουργία Photo Gallery για το προϊόν ή την υπηρεσία
Δημιουργία Buttons για το facebook , twitter , κτλ κτλ
Προσθήκη Share Buttons στις σελίδες που θέλετε ή ακόμα και σε όλες.
Φιλοξενία για 1 χρόνο σε Ελληνικό Datacenter
Κατοχύρωση Domain Name (.gr ή .com) για 2 χρόνια