Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος

4.83/5 (47)

Εγκατάσταση του λογισμικού στον server της επιλογής σας
Πρωτότυπη εικαστική σχεδίαση σύμφωνα με τις υποδείξεις σας
Πλήρης παραμετροποίηση ΦΠΑ, πόλεων, μεταφορικών, τρόπων πληρωμής
Σύνδεση με την Τράπεζα της επιλογής σας για On Line πληρωμές με πιστωτική κάρτα
Εγγύηση έγκρισης από την Τράπεζα σας για τις On Line πληρωμές
Εισαγωγή των κατηγοριών και υποκατηγοριών και ενδεικτική εισαγωγή προϊόντων
Εισαγωγή κειμένων όπως, Προφίλ, Προστασία δεδομένων, Όροι πώλησης κά
Ενσωμάτωση Google Map για να σας βρίσκουν πιο εύκολα
Google Analytics για πλήρη στατιστικά
Εκπαίδευση 4 ωρών
Δωρεάν τεχνική υποστήριξη 2 ετών μέσω του Help Desk System ή E-mail

Οι τεχνικοί μας δουλεύουν διαρκώς για να διευρύνουν τη λίστα των χαρακτηριστικών της εφαρμογής του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας. Δείτε μερικά από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, που ακολουθούν:

Διαχείριση:

Δεν είναι απαραίτητη καμία γνώση προγραμματισμού Διαδικασία παραμετροποίησης σε γραφικό περιβάλλον Είναι ένα πακέτο Ηλεκτρονικού Καταστήματος έτοιμο προς χρήση Μαζική δημιουργία κατηγοριών, προϊόντων και μεταφορά εικόνων Εισαγωγή/εξαγωγή προϊόντων, παραγγελιών σε CSV Εύκολη προσθήκη νέων γλωσσών, παραμετροποίηση νομισμάτων και μονάδων βάρους, παραμετροποίηση/περιοχών/Νομών/Πόλεων

SEO (Search Engine Optimization):

Επιλογή λέξεων κλειδιών για τις σελίδες κατηγοριών και προϊόντων Επιλογή meta description για τις σελίδες κατηγοριών και προϊόντων Επιλογή λέξεων κλειδιών για τις σελίδες περιεχομένου Επιλογή meta description για τις σελίδες περιεχομένου Δυνατότητα δημιουργίας στατικού HTML καταλόγου Δυνατότητα παραμετροποιήσης Site map Βελτιστοποιημένος κώδικας PHP

Σχεδίαση & εξωτερική εμφάνιση:

100% διαχείριση της εμφάνισης του storefront και του backend μέσω template Πλήρως προσαρμόσιμο design & layout Εικονίδια για κατηγορίες και προϊόντα Λεπτομερείς εικόνες για προϊόντα και κατηγορίες Σελίδα καταλόγου όπου εμφανίζονται όλες οι κατηγορίες Παρουσία Mini-cart σε όλες τις σελίδες Δημιουργία απεριόριστων σελίδων περιεχομένου μέσα από το περιβάλλον της διαχείρισης Πλήρη διαχείριση των templates μέσα από γραφικό περιβάλλον

Χαρακτηριστικά καταλόγου προϊόντων:

Απεριόριστος αριθμός προϊόντων Απεριόριστος αριθμός κατηγοριών Απεριόριστος αριθμός υποκατηγοριών, Μαζική προσθήκη/επεξεργασία των προϊόντων Μαζική προσθήκη/επεξεργασία των κατηγοριών Προσαρμόσιμα META tags για σελίδες προϊόντων/κατηγοριών Λίστα προϊόντων με πολλές δυνατότητες Cross selling Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση προϊόντων και κατηγοριών με ένα click Δυνατότητα πρόσβασης σε προϊόντα/κατηγορίες ανάλογα με το επίπεδο του κάθε χρήστη.

Προϊόντα:

Απεριόριστες επιλογές προϊόντων, χρώμα, μέγεθος, βάρος κλπ Οι επιλογές προϊόντων μπορούν να εμφανίζονται σαν dropdown selectbox, radio buttons group, checkbox ή text input. Πλήρης μορφοποίηση της σύντομης και της αναλυτικής περιγραφής των προϊόντων Παραμετροποίηση των META tags για κάθε προϊόν ξεχωριστά Διαχείριση της λίστας κατασκευαστών και κατηγοριοποίηση προϊόντων με βάση αυτή Διαχείριση λίστας προμηθευτών Λίστα σχετικών προϊόντων Απεριόριστες εικόνες για κάθε προϊόν Άνοιγμα της εικόνας κάθε προϊόντος σε popup.

Απογραφή προϊόντων:

Πλήρης έλεγχος της αποθήκης Επιλογή “Τιμή τιμοκαταλόγου” και “η Τιμή μας” Δυνατότητα χονδρικού εμπορίου Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του ελέγχου απογραφής προϊόντων.

Μεταφορικά & Φόροι:

UPS, FedEx & USPS υπολογισμός σε πραγματικό χρόνο Intershipper υπολογισμός σε πραγματικό χρόνο Απεριόριστοι τρόποι παράδοσης προϊόντων Απεριόριστοι προορισμοί Υπολογισμός κόστους, ανάλογα με τον τόπο παράδοσης Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τρόπο παράδοσης Υπολογισμός ΦΠΑ με διάφορους τρόπους Δημιουργία ειδικών φόρων για προϊόντα.

Τρόποι πληρωμής:

Πλήρης λίστα από offline τρόπων πληρωμής: Επιταγές, τηλέφωνο, fax, κατάθεση, αντικαταβολή κά Πλήρης υποστήριξη των περισσοτέρων online πληρωμών, Pay Pal, 2Check Out κλπ Για Ελλάδα υποστήριξη EuroBank, Win Bank, Alpha Bank.

Web-based κέντρο διαχείρισης:

Προσθήκη πολλών αντικειμένων (προϊόντα, κατηγορίες, στατικές σελίδες, κ.ά.) με ένα click Διαχείριση αρχείων και ο επεξεργαστής template με χρήση τεχνολογίας Ajax Πρόσβαση στη διαχείριση προστατευόμενη από κωδικό Διαμόρφωση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε πραγματικό χρόνο. Πλήρες εργαλείο για το backup της βάσης δεδομένων Γρήγορη και εύκολη προσθήκη/αλλαγή/διαγραφή πολλαπλών προϊόντων Γρήγορη και εύκολη προσθήκη/αλλαγή/διαγραφή πολλαπλών κατηγοριών Οργάνωση του πληροφοριακού μέρους του δικτυακού καταστήματος Απεριόριστος αριθμός λογαριασμών διαχείρισης

Εξυπηρέτηση πελατών

Πλήρης παραμετροποίηση αναζήτησης Υπενθύμιση κωδικού στους πελάτες Ο πελάτης μπορεί να δεί το ιστορικό παραγγελιών του Δυνατότητα εγγραφής πελάτη ως μέλος και πρόσβαση σε ειδικές τιμές Δυνατότητα πρόσβασης σε τμήματα περιεχομένου ανάλογα με το επίπεδο μέλους Κουμπί συνέχισης αγορών Κουμπί εκκαθάρισης καλαθιού Ο πελάτης μπορεί επέμβει άμεσα στην επιλογή προϊόντων στο καλάθι Όλες οι παραγγελίες αποθηκεύονται με ασφάλεια σε βάση δεδομένων MySQL.

Ασφάλεια:

Πλήρης HTTPS/SSL υποστήριξη Ασφαλής HTTPS/SSL πρόσβαση διαχείρισης Ασφαλής HTTPS/SSL πληρωμή Απόκρυψη στοιχείων πελάτη Προστασία με κωδικό στην πρόσβαση της διαχείρισης.

Διευκολύνσεις πελατών:

Το περιεχόμενο του καλαθιού αποθηκεύεται σε βάση δεδομένων Κάθε πελάτης μπορεί να έχει απεριόριστο αριθμό προφίλ Ο εγγεγραμμένος πελάτης μπορεί να επέμβει στις λεπτομέρειες του λογαριασμού του οποιαδήποτε στιγμή Ο εγγεγραμμένος πελάτης μπορεί να δει το ιστορικό των παραγγελιών του.Η εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Καταστήματος προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις του πελάτη. Αν η επιχείρησή σας έχει ειδικές απαιτήσεις, οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν να το προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες, έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι απαιτήσεις σας. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας για να περιγράψετε τις λεπτομέρειες του εγχειρήματος σας.

Κατασκευή E-Shop

Η Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος (E-Shop) για την Golden Sites σημαίνει αφοσίωση, επαγγελματισμό, δημιουργία, φαντασία, επιτυχία, ταχύτητα, αποτέλεσμα.

Παρακαλούμε αξιολογήστε μας