ΑΦΟΣΙΩΣΗ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Η Κατασκευή ιστοσελίδων, η Κατασκευή e-shop και ο τέλειος σχεδιασμός είναι για εμάς βασική προϋπόθεση σε κάθε μας project.

H Εταιρεία μας από το 2007 με έδρα την Αθήνα στην περιοχή της Αττικής ασχολείται εντατικά με την Κατασκευή Ιστοσελίδων αλλά και την Προώθηση ιστοσελίδων. Η Κατασκευή Ιστοσελίδων αλλά και ο σχεδιασμός τους από έμπειρους γραφίστες είναι πλέον απαραίτητος για οποιαδήποτε επιχείριση έχει σαν στόχο να ξεχωρίσει στον ανταγωνισμό του διαδικτύου! Με την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων αλλά και με το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε ιδέα σας.

  • Δημιουργία Eshop
  • Κατασκευή Ιστοσελίδων
  • Σχεδιασμός Ιστοσελίδων
  • Προώθηση μέσω Google Adwords, Twitter, Facebook
  • Κατασκευή E-mail Template (E-Mail Campagns)

Μεγάλη εμπειρία και ποικιλία ιστοσελίδων

ΓΙΑΤΙ NA ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ GOLDENSITES

Δίνουμε την απάντηση στο πιο κρίσιμο ερώτημα. Είμαστε σίγουροι για την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρουμε στον πελάτη μας. Και για όλο αυτό μεγάλο ρόλο παίζουν τα παρακάτω.

12+ Χρόνια Εμπειρίας & Αφοσίωσης

Η Ομάδα μας είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Είμαστε δίπλα σας με φρέσκες ιδέες για να σας δώσουμε τις κατάλληλες κατευθύνσεις τόσο σε επίπεδο κατασκευής & εμφάνισης της ιστοσελίδας σας όσο και σε επίπεδο προώθησης & marketing.

Μοντέρνος Σχεδιασμός - Προσοχή στις λεπτομέρειες

Με κάθε ιστοσελίδα που αναλαμβάνουμε τηρούμε την εξής σειρά, Πρώτα κάνουμε μια έρευνα πάνω στο κοινό που απευθύνεται και στην συνέχεια προσαρμόζουμε λειτουργικά αλλά και εικαστικά το template πάνω στις ανάγκες του χρήστη.

Υποστήριξη και την επόμενη ημέρα

Οποιαδήποτε δουλειά και αν αναλάβουμε, είτε αυτό σημαίνει μια μικρή σελίδα παρουσίασης είτε ένα μεγάλο eshop η ομάδας μας είναι δίπλα σας για να σας ενημερώνει, να σας συμβουλεύει, να σας εξυπηρετήσει σε ότι κι αν χρειαστείτε γρήγορα & αποτελεσματικά.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ