Κατασκευή Ιστοσελίδας

σε responsive template που έχουμε επιμεληθεί με πολλά custom addons. Εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον τόσο στο Frontend όσο και στο Backend. Μοντέρνα, Ζωντανή & Προσεγμένη Κατασκευή eshop.

Ο Δικτυακός τόπος www.ecohouse.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το 1999 μέχρι σήμερα. Στα τέλη του 2015 με την βοήθεια των τεχνικών μας άλλαξε τελείως την ποιότητα των υπηρεσιών του.

Πλέον με μια πανέμορφη αλλά και αξιόπιστη πλατφόρμα μπορεί να προχωρήσει ακόμα πιο δυναμικά στην λιανική και χονδρική πώληση.

Έχουμε δημιουργήσει μια αρκετά πλήρης και εύχρηστη διαχείριση περιεχομένου όλης της ιστοσελίδας για να μπορεί ο διαχειριστής να ανανεώνει όλες τις σελίδες ακόμα και να προσθέτει μόνος του επιπλέον θέματα που μπορεί να χρειαστεί.
Είναι πολύ φιλικό στις μηχανές αναζήτησης καθώς η κάθε σελίδα του περιέχει scripts που το βοηθάνε να σκανάρεται πολύ πιο εύκολα αλλά και πιο σωστά.

Ο Χρήστης μπορεί και προσθέτει προϊόντα στο καλάθι και στην συνέχεια μπορεί να κάνει και online πληρωμή. Το site διαθέτει εκπτωτικά κουπόνια καθώς και affiliate system.

Μετά από απαίτηση του πελάτη έχουμε προσαρμόσει ιδικό χώρο αναρτήσεων (Άρθρα) για να μπορεί η επιχείριση να ενημερώνει για όλα τα νέα προϊόντα τους πελάτες της.

Στην διαχείριση υπάρχουν ειδικές κατηγορίες αλλά και τμήματα για την εισαγωγή κατηγοριών αλλά και προϊόντων αντίστοιχα.

Υπάρχει σύστημα διαχείρισης παραγγελιών από τους διαχειριστές της ιστοσελίδα με πολλά εργαλεία που δίνουν την δυνατότητα για μία άμεση ενημέρωση όλων τον πελατών αλλά και μια λεπτομερή παρακολούθηση της κάθε παραγγελίας.

Τέλος έχουμε ενσωματώσει ειδικό σύστημα παρακολούθησης επισκεψιμότητας για να έχει ο διαχειριστής του site πλήρη εικόνα για τις επισκέψεις όλων των χρηστών.

Αν σας αρέσει και σε εσάς το συγκεκριμένο project πατήστε Μου αρέσει ή Κοινοποίηση στους φίλους σας :