Κατασκευή Ιστοσελίδας

σε responsive template που έχουμε επιμεληθεί με πολλά custom addons. Εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον τόσο στο Frontend όσο και στο Backend. Μοντέρνα, Ζωντανή & Προσεγμένη Κατασκευή eshop.

Ο Δικτυακός τόπος www.nyxtika.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με σκοπό να μπορέσει να καλύψει το αιώνιο πρόβλημα που έχουν οι περισσότερες κοπέλες. Δεν μπορούν να βρουν ένα νυχτικό, ένα φόρεμα στα μέτρα τους. Το Nyxtika.GR πέρα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει σε μικρά αλλά και μεγάλα μεγέθη, διαθέτει και ένα σύστημα παραγγελιών όπου ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει το νυχτικό που του αρέσει στις διαστάσεις που του αρέσει.

Έχουμε δημιουργήσει μια αρκετά πλήρης και εύχρηστη διαχείριση περιεχομένου όλης της ιστοσελίδας για να μπορεί ο διαχειριστής να ανανεώνει όλες τις σελίδες ακόμα και να προσθέτει μόνος του επιπλέον θέματα που μπορεί να χρειαστεί. Από ένα διαχειριστικό περιβάλλον μπορεί να δημοσιεύσει προϊόντα, να δημιουργήσει κατηγορίες, να αλλάξει κεντρικές φωτογραφίες αλλά και να δημοσιεύει καθημερινά στο Blog της σελίδας.

Είναι πολύ φιλικό στις μηχανές αναζήτησης καθώς η κάθε σελίδα του περιέχει scripts που το βοηθάνε να σκανάρεται πολύ πιο εύκολα αλλά και πιο σωστά. Οι μηχανές αναζήτησης πλέον βλέπουν αυτό που θέλουμε να δουν και όχι ότι σκανάρεται τυχαία η Google, Bing κτλ κτλ

Ο Χρήστης μπορεί και προσθέτει προϊόντα στο καλάθι και στην συνέχεια μπορεί να κάνει online πληρωμή με ή ακόμα και χωρίς να δημιουργήσει λογαριασμό. Το site διαθέτει εκ πτωτικά κουπόνια καθώς και affiliate system.

Στην διαχείριση υπάρχουν ειδικές κατηγορίες αλλά και τμήματα για την εισαγωγή κατηγοριών αλλά και προϊόντων αντίστοιχα.

Υπάρχει σύστημα διαχείρισης παραγγελιών που το βλέπουν οι διαχειριστές της ιστοσελίδα. Αλλά παράλληλα υπάρχει και ενημέρωση ανά πελάτη για την εξέλιξη της παραγγελίας του εφόσον συνδεθεί στον λογαριασμό του.

Η Κατασκευή E-Shop είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση για την σωστή λειτουργία του γι αυτό και τον κώδικα στο template τον έχουμε προσέξει ιδιαίτερα και έχουμε δημιουργήσει responsive χαρακτηριστικά σε όλη την ιστοσελίδα.

Τέλος έχουμε ενσωματώσει ειδικό σύστημα παρακολούθησης επισκεψιμότητας για να έχει ο διαχειριστής του site πλήρη εικόνα για τις επισκέψεις όλων των χρηστών αλλά και τη ακριβώς τους ενδιαφέρει περισσότερο από τα πράγματα που προσφέρουμε..

Αν σας αρέσει και σε εσάς το συγκεκριμένο project πατήστε Μου αρέσει ή Κοινοποίηση στους φίλους σας :