Μεγαλώνει η χρήση των κινητών & των tablets

Αυξάνονται οι χρήστες που κάνουν αναζητήσεις από κινητά & tablets 4.95/5 (44)

Από τον Δεκέμβριο του 2013 όλα τα στατιστικά της google αναφέρουν ολοένα μεγαλύτερα ποσοστά αναζήτησης μέσω κινητών τηλεφώνων & tablets. Οι χρήστες πλέον ολοένα και περισσότερο βάζουν στην ζωή τους τα έξυπνα τηλέφωνα (Smartphones). Καθημερινά το διαδίκτυο γίνεται όλο και πιο προσιτό για τις κινητές συσκευές.

Από τον Δεκέμβριο του 2014 η google αποφάσισε να προωθεί περισσότερο τις ιστοσελίδες που διευκολύνουν τους χρήστες με κινητές συσκευές.. πράγμα που σήμερα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα σωστό S.E.O.

Η οικονομική κρίση δεν επηρέασε τους χρήστες smartphones στην Ελλάδα, με τις συνδέσεις να ξεπερνούν σήμερα τα δεκαπέντε εκατομμύρια άτομα (15,2 εκατ. για να μιλάμε πιο συγκεκριμένα.. ), γεγονός που σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος  διαθέτει περισσότερους από έναν αριθμό τηλεφώνου!

Σήμερα κάθε άνθρωπος που κατασκευάζει μια ιστοσελίδα είναι απαραίτητο να σκεφτεί και την μερίδα χρηστών που πλοηγείτε μέσω κινητών τηλεφώνων και tablets.

Οι Responsive Ιστοσελίδες δίνουν στους χρήστες την δυνατότητα μιας αξιοπρεπέστατης πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας είτε κάποιος μπει από tablet είτε από Smartphone! Φυσικά σε μερικές περιπτώσεις απαραίτητο είναι κάποιο Μobile site ή ένα Mobile Apps.

Κλείνω με ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο για το σύντομο μέλλον. Πλέον οι περισσότερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προωθούν πακέτα με πολύ ψηλές ταχύτητες στο ίντερνετ. Αυτό πολύ σύντομα θα αλλάξει τα δεδομένα των Ελλήνων στην πλοήγηση τους και γρήγορα θα ανέβουν κατά πολλοί περισσότεροι οι χρήστες των Smartphones που θα κάνουν αναζήτηση στην Google!

Συμβουλή..

Η Εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό που μπορεί να σας βοηθήσει στην σωστή κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Αν είστε στο σημείο που σκέφτεστε να φτιάξετε ένα site ή να ανανεώσετε το παλιό σας τότε καλό είναι να μιλήσετε μαζί μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζετε για την ιστοσελίδα σας (επιχείριση σας)

Παρακαλούμε αξιολογήστε μας

0 replies

Αφήστε μας ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *