Δημιουργία Newsletter Template

Καλησπέρα σας,

Πρώτα απ όλα θέλουμε να μάθετε για εμάς! Η επωνυμία μας είναι Goldensites, είμαστε μια ομάδα ατόμων με εξειδικευμένες γνώσεις ο κάθε ένας στον δικό του τομέα. Όλοι μαζί όπως θα δείτε και στο portfolio μας κάνουμε πολύ καλή δουλειά και μπορούμε να ολοκληρώσουμε οποιοδήποτε project, όσο απαιτητικό και αν είναι.

Σε όλες τις επιτυχημένες καμπάνιες μέσω e-mail απαραίτητη προϋπόθεση είναι ένας όμορφος και φιλικός σχεδιασμός προς τους χρήστες που απευθύνεστε.

Τα newsletters είναι απαραίτητο πλέον να μπορούν να διαβαστούν και από κινητές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι το template πρέπει να είναι mobile friendly!!

Έχουμε σχεδιάσει πολλά e-mail template και έχουμε αναλάβει πολλές καμπάνιες προώθησης. Το μυστικό όμως σε κάθε μία από αυτές είναι ότι για κάθε επιχείριση ο σχεδιασμός του template έπρεπε να είναι ξεχωριστός για να παρουσιάσει καλύτερα τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που διαθέτει.

Οι Προγραμματιστές μας έχουν την πείρα να σας καθοδηγήσουν στην σωστή σχεδίαση αλλά και την σωστή δομή του template για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλετε.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία και αν έχετε και πολύ ευχαρίστως να μιλήσουμε και πιο συγκεκριμένα για το δικό σας newsletter template!

Email Marketing | Newsletter Ενημέρωσης

Θέλω και εγώ newsletter template...

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε για την δημιουργία newsletter template.