Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδας/Eshop

Η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για πολλές επιχειρήσεις.

Κατασκευή E Shop

Κατασκευή ESHOP

Η Κατασκευή ενός eshop πρέπει να περιλαμβάνει πολλές σημαντικές λεπτομέρειες για να μπορέσει το αποτέλεσμα να βγει αντάξιο του ανταγωνισμού σας.

Social Media Marketing By Goldensites

Social Media Marketing

Οργανώστε τις διαδικτυακές σας καμπάνιες στο διαδίκτυο και δείτε τις πωλήσεις σας αλλά και την αναγνωρισημότητά σας να ανεβαίνει.

Custom Istoselida H Efarmogh

Redesign Ιστοσελίδων

Στις ήδη υπάρχουσες ιστοσελίδες, φροντίζουμε να μετατρέψουμε όλα τα κείμενα, φωτογραφίες ή και βίντεο που θέλετε να διαχειριστείτε σε δυναμικά πεδία που να μπορούν να κάνουν resize σε κάθε browser που θα τα ανοίξει.

Custom Istoselida H Efarmogh2

Custom Ιστοσελίδα

Στη Goldensites αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη του διαδικτυακού σου τόπου, βασιζόμενοι σε νέες τεχνολογίες, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα.

Email Marketing | Newsletter Ενημέρωσης

SMS & EMAIL Marketing

Σε όλες τις επιτυχημένες καμπάνιες μέσω e-mail απαραίτητη προϋπόθεση είναι ένας όμορφος και φιλικός σχεδιασμός προς τους χρήστες που απευθύνεστε.

Optimise Se Eshop

Συντήρηση Περιεχομένου Ιστοσελίδας

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε ή δεν προλαβαίνετε να ανανεώνετε εσείς την ιστοσελίδα σας με το απαραίτητο υλικό που πρέπει να βλέπουν οι πελάτες σας. Έχουμε την λύση!

Adsense

Τοποθέτηση Google Adsense

Το κόστος για την τοποθέτηση του google adsense περιλαμβάνει την παραμετροποίηση της ιστοσελίδας σας για να δεχτεί banners από το Google AdSense.