, Υπηρεσίες

Κατασκευή Ιστοσελίδας/Eshop

Η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για πολλές επιχειρήσεις.

, Υπηρεσίες

Κατασκευή ESHOP

Η Κατασκευή ενός eshop πρέπει να περιλαμβάνει πολλές σημαντικές λεπτομέρειες για να μπορέσει το αποτέλεσμα να βγει αντάξιο του ανταγωνισμού σας.

, Υπηρεσίες

Social Media Marketing

Οργανώστε τις διαδικτυακές σας καμπάνιες στο διαδίκτυο και δείτε τις πωλήσεις σας αλλά και την αναγνωρισημότητά σας να ανεβαίνει.

, Υπηρεσίες

Redesign Ιστοσελίδων

Στις ήδη υπάρχουσες ιστοσελίδες, φροντίζουμε να μετατρέψουμε όλα τα κείμενα, φωτογραφίες ή και βίντεο που θέλετε να διαχειριστείτε σε δυναμικά πεδία που να μπορούν να κάνουν resize σε κάθε browser που θα τα ανοίξει.

, Υπηρεσίες

Custom Ιστοσελίδα

Στη Goldensites αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη του διαδικτυακού σου τόπου, βασιζόμενοι σε νέες τεχνολογίες, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα.

, Υπηρεσίες

SMS & EMAIL Marketing

Σε όλες τις επιτυχημένες καμπάνιες μέσω e-mail απαραίτητη προϋπόθεση είναι ένας όμορφος και φιλικός σχεδιασμός προς τους χρήστες που απευθύνεστε.

, Υπηρεσίες

Συντήρηση Περιεχομένου Ιστοσελίδας

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε ή δεν προλαβαίνετε να ανανεώνετε εσείς την ιστοσελίδα σας με το απαραίτητο υλικό που πρέπει να βλέπουν οι πελάτες σας. Έχουμε την λύση!

, Υπηρεσίες

Τοποθέτηση Google Adsense

Το κόστος για την τοποθέτηση του google adsense περιλαμβάνει την παραμετροποίηση της ιστοσελίδας σας για να δεχτεί banners από το Google AdSense.