Κατασκευή Ιστοσελίδας

σε responsive template που έχουμε επιμεληθεί με πολλά custom addons. Εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον τόσο στο Frontend όσο και στο Backend. Μοντέρνα, Ζωντανή & Προσεγμένη Κατασκευή eshop.

Ο Δικτυακός τόπος www.beautyartacademy.gr παρουσιάζει διάφορες υπηρεσίες στον χώρο ομορφιάς με επιπλέον δυνατότητα αγοράς προιόντων.

Έχουμε δημιουργήσει μια αρκετά πλήρης και εύχρηστη διαχείριση περιεχομένου όλης της ιστοσελίδας για να μπορεί ο διαχειριστής να ανανεώνει όλες τις σελίδες ακόμα και να προσθέτει μόνος του επιπλέον θέματα που μπορεί να χρειαστεί.

Είναι πολύ φιλικό στις μηχανές αναζήτησης καθώς η κάθε σελίδα του περιέχει scripts που το βοηθάνε να σκανάρεται πολύ πιο εύκολα αλλά και πιο σωστά.

Ο Χρήστης μπορεί και προσθέτει προϊόντα στο καλάθι και στην συνέχεια μπορεί να κάνει και online πληρωμή. Το site διαθέτει εκπτωτικά κουπόνια καθώς και affiliate system.

Στην διαχείριση υπάρχουν ειδικές κατηγορίες αλλά και τμήματα για την εισαγωγή κατηγοριών αλλά και προϊόντων αντίστοιχα.

Υπάρχει σύστημα διαχείρισης παραγγελιών από τους διαχειριστές της ιστοσελίδα.

Τέλος έχουμε ενσωματώσει ειδικό σύστημα παρακολούθησης επισκεψιμότητας για να έχει ο διαχειριστής του site πλήρη εικόνα για τις επισκέψεις όλων των χρηστών.

¨Ένα πολύ απλό αλλά πολύ όμορφο πρόσθετο που έχουμε βάλει είναι η δυνατότητα «Listen to music». Μπορεί ο επισκέπτης αν θέλει να ακούσει μουσική χωρίς διακοπή όσες ώρες και αν χαζεύει στην ιστοσελίδα.

Αν σας αρέσει και σε εσάς το συγκεκριμένο project πατήστε Μου αρέσει ή Κοινοποίηση στους φίλους σας :