Κατασκευή Ιστοσελίδας

σε responsive template που έχουμε επιμεληθεί με πολλά custom addons. Ευχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον τόσο στο Frontend όσο και στο Backend.

Ο Δικτυακός τόπος www.dealway.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα dealsite στην Ελλάδα.

Έχουμε δημιουργήσει μια αρκετά πλήρης και εύχρηστη διαχείριση περιεχομένου όλης της ιστοσελίδας για να μπορεί ο διαχειριστής να δημιουργεί, επεξεργάζεται, ανανεώνει όλες τις προσφορές.

Είναι πολύ φιλικό στις μηχανές αναζήτησης καθώς η κάθε σελίδα του περιέχει scripts που το βοηθάνε να σκανάρεται πολύ πιο εύκολα αλλά και πιο σωστά.

Αυτού του είδος οι ιστοσελίδες είναι πολύ σημαντικό να μπορούν να κάνουν αυτόματα & εύκολα & πάνω απ όλα με ακρίβεια αυτοματοποιημένες διαδικασίες που θα απλοποιήσουν την διαδικασία στον διαχειριστή του.

Η Συγκεκριμένη πλατφόρμα (2η έκδοση) έχει παραμετροποιηθεί πλήρως για να καλύψει όλες τις ανάγκες που έχει κάποιος ιδιοκτήτης ενός Dealsite. Η Νέα έκδοση (2η έκδοση) μας έχει πάνω από 55 εργαλεία τα οποία θα σας λύσουν τα χέρια. Ρωτήστε μας λεπτομέρειες για το δικό σας dealsite.

Στην διαχείριση υπάρχουν ειδικές κατηγορίες αλλά και τμήματα για την εισαγωγή κατηγοριών αλλά και προσφορών αντίστοιχα.

Υπάρχει πλήρες σύστημα διαχείρισης παραγγελιών από τους διαχειριστές της ιστοσελίδα..

Τέλος έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα αυτόματων ενημερώσεων όλων τον προσφορών αλλά και αυτόματη ειδοποίηση όλων των affiliate με τις ανανεωμένες προσφορές.Αυτό μαζί με το σύστημα αυτόματης παραγωγής newsletter που έχουμε προσθέσει θα σας μειώσει τον χρόνο της δουλειάς σας αρκετά ώστε να μπορείτε να ασχοληθείτε με την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε μας!!

Αν σας αρέσει και σε εσάς το συγκεκριμένο project πατήστε Μου αρέσει ή Κοινοποίηση στους φίλους σας :