Κατασκευή Ιστοσελίδας

σε responsive template που έχουμε επιμεληθεί με πολλά custom addons. Εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον τόσο στο Frontend όσο και στο Backend. Μοντέρνα, Ζωντανή & Προσεγμένη Κατασκευή eshop.

Ο Δικτυακός τόπος www.ektiposeto.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με εκτυπώσιμα είδη. Η Κατασκευή του e-Shop έχει γίνει το 2016 με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια για τις responsive λειτουργίες του που είναι απαραίτητες στην εποχή μας.

Έχουμε δημιουργήσει μια αρκετά πλήρης και εύχρηστη διαχείριση περιεχομένου όλης της ιστοσελίδας για να μπορεί ο διαχειριστής να ανανεώνει όλες τις σελίδες ακόμα και να προσθέτει μόνος του επιπλέον θέματα που μπορεί να χρειαστεί. Με πολύ μεγάλη ευκολία μπορεί να αλλάξει ή να προσαρμόσει κάθε προϊόν με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί.

Είναι πολύ φιλικό στις μηχανές αναζήτησης καθώς η κάθε σελίδα του περιέχει scripts που το βοηθάνε να σκανάρεται πολύ πιο εύκολα αλλά και πιο σωστά.

Το template είναι responsive και μπορεί να προσαρμόζεται άμεσα σε smartphones, tablets κτλ. Είναι μια δυναμική ιστοσελίδα που δεν της λείπει τίποτα.

Ο Χρήστης μπορεί και προσθέτει προϊόντα στο καλάθι και στην συνέχεια μπορεί να κάνει και online πληρωμή. Το site διαθέτει εκ πτωτικά κουπόνια καθώς και affiliate system.

Στην διαχείριση υπάρχουν ειδικές κατηγορίες αλλά και τμήματα για την εισαγωγή κατηγοριών αλλά και προϊόντων αντίστοιχα.

Υπάρχει σύστημα διαχείρισης παραγγελιών από τους διαχειριστές της ιστοσελίδα. Τους ενημερώνει με λεπτομέρειες για κάθε παραγγελία αλλά κρατάει και στατιστικά από αυτές. Δημιουργεί αναφορές πωλήσεων ανά μήνα, προϊόν , κατηγορία κτλ κτλ

Τέλος έχουμε ενσωματώσει ειδικό σύστημα παρακολούθησης επισκεψιμότητας για να έχει ο διαχειριστής του site πλήρη εικόνα για τις επισκέψεις όλων των χρηστών. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί ο διαχειριστής να δει τι κοιτάζει ο κάθε χρήστης / πελάτης.

Αν σας αρέσει και σε εσάς το συγκεκριμένο project πατήστε Μου αρέσει ή Κοινοποίηση στους φίλους σας :