Κατασκευή Ιστοσελίδας

με την πλατφόρμα του WordPress σε responsive template που έχουμε επιμεληθεί με πολλά custom addons.

Το Epipleon είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό το οποίο έχει θεματολογία νέα από τον χώρο του ξύλου & design. Έχουμε προσθέσει μια ειδική κατασκευή διαχείρισης του περιεχομένου για τον διαχειριστή αλλά και με δυνατότητα ξεχωριστής διαχείρισης για τους αρθρογράφους και φυσικά με μια σωστή & εύχρηστη εμφάνιση για όλους τους αναγνώστες.

Το Epipleon έχει ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό που επιτρέπει στους αναγνώστες του να βλέπουν τα καινούρια είτε βρίσκονται στην κατηγορία που τους ενδιαφέρει είτε στην αρχική σελίδα. Φυσικά όλα τα φίλτρα λειτουργούν σε όλες τις κινητές συσκευές smartphones & tablets αλλά και σε Laptop & Desktop.

Το template μας μπορεί και φιλοξενεί διαφημίσεις στην αρχική σελίδα, μέσα στα άρθρα, στο background αλλά και σε σημεία όπως το header και το footer.

Ειδικά εργαλεία παρέχουν στον αναγνώστη μια κάλυψη όλων των θεμάτων του site για να αυξήσει στους επισκέπτες του τον μέσω όρο παραμονής στο epipleon.gr!!

Επιπλέον σημαντικό κομμάτι στην εφαρμογή αυτή είναι και η προσθήκη σχετικών άρθρων κάτω από το άρθρο που ενδιαφέρει τον αναγνώστη σας. Σε κάθε άρθρο επιπλέον θα δείτε ότι δεξιά προβάλει διαφημίσεις, επιπλέον άρθρα καθώς και διάφορα εργαλεία για να ασχοληθεί ο αναγνώστης του.

Αν σας αρέσει και σε εσάς το συγκεκριμένο project πατήστε Μου αρέσει ή Κοινοποίηση στους φίλους σας :