Κατασκευή Ιστοσελίδας

με την πλατφόρμα του WordPress σε responsive template που έχουμε επιμεληθεί με πολλά custom addons. Ειδική επεξεργασία, παραμετροποίηση S.E.O. 

Ο Δικτυακός τόπος Mystery Lab (www.mysterylab.gr) παρουσιάζει μια εταιρεία που έχει μπει πολύ δυναμικά στον χώρο των Escape Rooms.

Έχουμε δημιουργήσει μια αρκετά πλήρης και εύχρηστη διαχείριση περιεχομένου όλης της ιστοσελίδας για να μπορεί ο διαχειριστής να ανανεώνει όλες τις σελίδες ακόμα και να προσθέτει μόνος του επιπλέον θέματα που μπορεί να χρειαστεί.

Η Κατασκευή ιστοσελίδων σε responsive template είναι μία από τις απαραίτητες ενέργειες για να πετύχουμε μια πολύ καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Με την σχεδίαση του Mystery Lab πετύχαμε την ταχύτητα αλλά και την Εμπειρία του χρήστη σε όλες τις συσκευές απεικόνισης, πχ tablet, smartphones κα.

Είναι πολύ φιλικό στις μηχανές αναζήτησης καθώς η κάθε σελίδα του περιέχει scripts που το βοηθάνε να σκανάρεται πολύ πιο εύκολα αλλά και πιο σωστά. Είδη από τον πρώτο μήνα λειτουργίας η σελίδα είναι στις πρώτες 4 σελίδες αποτελεσμάτων του Google σε δύο πολύ σημαντικές λέξεις αναζήτησης για την επιχείρηση.

Μέσω του Blog μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την κατάταξη του στις μηχανές αναζήτησης. Με την καθημερινή χρήση του μπορεί σύντομα να εδραιωθεί στην πρώτη σελίδα αναζήτησης του Goolge!

Και τέλος η Goldensites ασχολήθηκε και με την δημιουργία των κινούμενων banners στο κεντρικό Slide.

Αν σας αρέσει και σε εσάς το συγκεκριμένο project πατήστε Μου αρέσει ή Κοινοποίηση στους φίλους σας :