Διαφημιστικές Καμπάνιες Viber, Twitter, Adwords & Facebook

Οργανώστε τις διαδικτυακές σας καμπάνιες στο διαδίκτυο και δείτε τις πωλήσεις σας αλλά και την αναγνωρισημότητά σας να ανεβαίνει.
Υπάρχουν πλέον ανάλογα την επιχείριση και το κοινό που απευθύνεται, πολλοί τρόποι να προβάλουν τα προϊόντα – τις υπηρεσίες τους. Το σημαντικότερο όμως είναι να διαλέξουν τον κατάλληλο τρόπο προώθησης ώστε να μην σπαταλούν άσκοπα τα χρήματα τους.

Προώθηση μέσω Google Adwords
Το Adwords είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για κάθε επιχείριση. Οι διαφημίσεις τις Google φιλοξενούνται στην αναζήτηση της Google αλλά και σε πολλά εκατομμύρια ιστότοπους που συνεργάζονται με την Google. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μεγάλη επιτυχία σε αναγνωρισημότητα αλλά και σε πωλήσεις που μπορεί να σας φέρει μια τέτοια διαφήμιση.

Σαν Goldensites συνιστούμε πάντα η ρύθμιση του διαφημιστικού σας λογαριασμού για τις καμπάνιες σας να γίνεται από ειδικούς με πιστοποιήσεις της Google ώστε να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα με το budget που διαθέτετε.

Προώθηση μέσω Facebook / Instagram
Το Facebook έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό που μπορεί ο διαφημιζόμενος να στοχεύσει και να εκμεταλλευτεί για την προβολή των υπηρεσιών του ή ακόμα και των προϊόντων του το κατάλληλο Target Group που επιθυμεί. πχ Ένα εστιατόριο με ινδική κουζίνα στην Αθήνα μπορεί να στοχεύσει ανθρώπους που τους αρέσει η ινδική κουζίνα και ζουν στην Αθήνα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ξοδεύουμε χρήματα για το κοινό που μας ενδιαφέρει. Το Facebook Adv αξίζει να το εκμεταλλευτούμε σε πάρα πολλές περιπτώσεις όμως πρώτα απ όλα πρέπει να ορίσουμε στόχους.

Αν δυσκολεύεστε να ορίσετε στόχους και να χρησιμοποιείσετε το κατάλληλο εργαλείο προώθησης που διαθέτει το facebook τότε μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την παρακολούθηση αλλά και την δημιουργία των διαφημίσεων σας αλλά και την σχεδίαση των βημέτων που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε στόχους όπως : πωλήσεις, branding, προώθηση της τοπικής σας επιχείρισης, ενέργειες για μεγιστοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων κ.α. Αναλαμβάνουμε ακόμα και την δημιουργία δημοσιεύσεων σε εβδομαδιαία βάση για να κρατάτε ενεργό το κοινό της Facebook Page που διαθέτετε.

Προώθηση μέσω Twitter
Δείτε την προώθηση στο twitter όπως δλδ και στα περισσότερα social media σαν μια προώθηση από στόμα σε στόμα, με τη μόνη διαφορά ότι γίνεται από υπολογιστή σε υπολογιστή, smartphone κτλ κτλ. Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του twitter είναι ότι καθώς τα χρησιμοποιείτε βλέπετε άμεση ανταπόκριση από τους πελάτες σας. Και φυσικά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα πετυχαίνουμε γρηγορότερα να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με αυτούς, μέσω της αλληλεπίδρασης. Ο ανοιχτός διάλογος με τους πελάτες σας ή ακόμα και τους υποψήφιους πελάτες σας είναι ό,τι σημαντικότερο για όλες τις επιχειρήσεις.

Προτείνουμε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που μας δίνουν τα social media και φυσικά γιατί όχι και τα όμορφα εργαλεία του twitter που με την βοήθεια τους μπορούμε να πετύχουμε πολύ άμεση προβολή άρθρων, υπηρεσιών, προϊόντων ή ακόμα και μια εκδήλωση, διαγωνισμό.

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας πληροφορήσουμε ή ακόμα και να αναλάβουμε για εσάς όλη την προώθηση του Twitter για την επιχείρηση σας.

Προώθηση μέσω Viber
Η προώθηση Viber είναι ένας πάρα πολύ ισχυρός και ολοκαίνουριος τρόπος προώθησης μιας διαφήμισης με εικόνα, κείμενο και κουμπί δράσης. Και το κόστος είναι πολύ μικρό σε σχέση με το αποτέλεσμα που μας δίνει. Το Viber το χρησιμοποιούμε συνήθως για να ενεργοποιήσουμε το υπάρχον πελατολόγιο μας. Όταν αναφέρουμε ενεργοποιήσουμε εννοούμε να το κρατάμε σε επαφή με τις υπηρεσίες μας ή τα προιόντα μας.

πχ ένα Ιατρείο μπορεί να ενημερώνει τους πελάτες του για έναν ετήσιο επανέλεγχο για αιματολογικές εξετάσεις. Είναι μία ενημέρωση πολύ διακριτική που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σας αυξήσει τις πωλήσεις.

Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να κάνετε μία τέτοια καμπάνια διαφήμισης επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για κάθε λεπτομέρεια που πρέπει να ξέρετε καθώς και για το κόστος της υπηρεσίας. Από την πείρα μας σας λέμε ότι η διαφημίσεις μέσω viber έχουν πολύ υψηλό Open Rate.

Προώθηση μέσω e-mail (Newsletters)
Η προώθηση διαφημίσεων μέσω e-mail είναι το λεγόμενο Newsletter! Οι πελάτες μας έχοντας δει τα προϊόντα μας έχουν αφήσει το e-mail τους για να ενημερωθούν από εμάς για τυχόν προσφορές, νέες παραλαβές, περιόδους εκπτώσεων κτλ κτλ Τα e-mails είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος για να κρατάμε άμεση επαφή με τους πελάτες μας.

Δυστυχώς στις μέρες μας το e-mail marketing έχει και αρκετές δυσκολίες τις οποίες η Goldensites έχει τις λύσεις. Θα χαρούμε πολύ να οργανώσουμε μαζί τις δικές σας e-mail καμπάνιες.

————————

Τώρα θα μας πείτε .. ωραία όλα αυτά αλλά εγώ από που να αρχίσω ? Ποια μέθοδος θα ήταν καλύτερη για την επιχείρηση μου και γιατί ?

Επικοινωνήστε μαζί μας , πείτε μας ακριβώς τις ανάγκες σας αλλά και τους στόχους σας και εμείς θα σας βρούμε λύσεις για την σωστή και αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησής σας. Η εταιρεία μας πέρα από την δημιουργία και την επίβλεψη των διαφημίσεων μπορεί να σας συμβουλέψει για την σωστή «στρατηγική» που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε σταδιακά τους στόχους σας.

Αποτελεσματικές καμπάνιες σε Facebook, Instagram, Twitter, Google, Viber με την μέθοδο pay per click.

Η Προώθηση ιστοσελίδων είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που σας παρέχει η Goldensites για να πετύχετε, στόχους που θα θέσουμε μαζί!